Το Zaxaropolis δημιουργήθηκε το 2000, από μια οικογένεια που αγαπούσε τα γλυκά και τους πειραματισμούς. χρόνια μετά, μόνο τεχνογνωσία, μεράκι και απόλαυση έχουμε να εξάγουμε.

Σε ένα καθαρό και οργανωμένο χώρο στην Αττική δημιουργούμε την καθημερινή σας γλυκιά απόλαυση και την αποστέλλουμε σε όλη την Ευρώπη.

Η Κουφετοποιία

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο του γάμου και της βάπτισης, σκεφτήκαμε και μετά από δική σας προτροπή, να πλαισιώσουμε με μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων τις δικές σας προσωπικές στιγμές. Έτσι δημιουργήθηκε η Κουφετοποιΐα Zaxaropolis η οποία έφτιαξε για εσάς ξεχωριστά κουφέτα σε πρωτότυπες γεύσεις και σε άριστη ποιότητα, με τις καλύτερες πρώτες ύλες της εγχώριας αγοράς. Σοκολατένια ή με αμύγδαλο και σε διάφορες γεύσεις, σκέτα ή διακοσμημένα, τα κουφέτα μας προσθέτουν μία ακόμα νότα ομορφιάς και απόλαυσης σε κάθε προσωπική σας στιγμή.

Γλυκές Απολαύσεις

Στο Zaxaropolis αγαπάμε να δημιουργούμε όμορφες διακοσμήσεις και να δίνουμε χρώμα σε κάθε εκδήλωση. Cupcakes, popcakes και γλειφιτζούρια διακοσμημένα με ζαχαρωτούς ήρωες, λουλούδια, ζωάκια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε αλλά και ζαχαρωτά σε μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Επιλέξτε τον ιδανικό συνδυασμό κουφέτων και γλυκων για να διακοσμήσετε τον γάμο, την βάπτιση ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση.

Σήμερα...

Σε μια δύσκολη, σήμερα, εποχή προτιμάμε να βλέπουμε τις δυσκολίες σαν προκλήσεις, κάνοντας μηδενικές εκπτώσεις στη ποιότητα και την εμφάνιση της παραγωγής μας.

Θέλαμε και θέλουμε, η ποιότητα των προϊόντων μας να παραμένει σταθερή ανεξαρτήτως των κραδασμών που δεχόμαστε από την αγορά.

Γευτείτε και εσείς λοιπόν την εμπειρία που βιώνουμε και εμείς τόσα χρόνια στον ουρανίσκο σας.